Från student till anställd

Efter en snart fullgjord utbildning till onlinemarknadsförare på Medieinstitutets kan jag konstatera att det var ett bra beslut av mig att ta tjänstledigt från mitt gamla jobb och lägga ytterligare ett år på studier. Inte bara fick jag nya vänner, ett avbrott från jobb och massor av ny, intressant och efterfrågad kunskap – jag har dessutom nu ett nytt jobb.

Det var många turer fram och tillbaka i jakten på den perfekta praktikplatsen innan jag slutligen landade hos Somersault – ett företag som kändes rätt redan från första träffen. Somersault är en liten sökbyrå med stora kunder vars kärnverksamhet kretsar kring sökmotormarknadsföring och annonsering i Google, Bing och YouTube. Man har lång erfarenhet inom området och hjälper sina kunder med allt från strategi, support och utbildning till köp och optimering av annonser. Somersault är en del av Scream Mediabyrå och tillsammans utgör man ett härligt gäng med hög kompetens.

I och med mig ökade Somersault på sin personalstyrka med hela 50% och är nu således tre personer med planer på att fortsätta växa. Om tre veckor är jag inte bara utbildad onlinemarknadsförare utan dessutom anställd och även jag med planer på att fortsätta växa i min nya roll som Digital Specialist.

Somersault

About Ida Lindén