Mest och bäst under 2012

2012 närmar sig sitt slut och bloggvärlden har börjat fyllas med sammanfattningar av året som gått och predictions inför året som komma skall. Jag tänker, jag kan ju inte vara sämre.

Året 2012 var året då idalinden.se äntligen föddes. Bloggen har i skrivande stund varit live, offentlig och indexerbar i två månader.

Detta hände på 60 dagar:

2012 var också året då jag började använda mitt 3 år gamla Twitter-konto för mer än bara läsning. Hela 300 tweets har jag klämt ur mig under hösten och ökat på follower-skaran med 85 personer under samma period. Det är 1 ny follower per 3-4 tweets.

Våren 2012 kom Instagram till Android och berikade min tillvaro. Hundvalpen Wille och utsikten från mitt sovrumsfönster i Stocksätter, Bollnäs, fick flest likes. Sommarbilden med engångsgrill och Norrlands är en av mina personliga favoriter.

            

Utöver det var 2012 året då jag klev upp ett snäpp på jobbet genom utökat ansvar och ytterligare arbetsuppgifter. Det till trots valde jag att ta tjänstledigt för studier i onlinemarknadsföring. Det gjorde jag rätt i. Inför 2013 tänker jag satsa på ett jobb där jag får användning av mina kunskaper och får fortsätta utvecklas inom marknadsföring på webben. Jag tänker mig en arbetsplats där man främjar flitigt arbete genom stöttning och uppmuntran snarare än piska.

About Ida Lindén